Facebook
Facebook
Instagram

Perhefestarit

karkkitehtuuriMiksi koti/koulu-yhteistyön pitää nähdä kokoustamisena ja muodollisena vaikuttamisena. Peruspointtina on että tehdään yhdessä, pidetään hauskaa eikä pönötetä ja ylipinnistellä.

Kaikki osaavat
Paulaharjun perhefestareilla lapset ja aikuiset opettavat koulussa illan aikana toisilleena erilaisia tietoja ja taitoja, joista itse ovat innostuneet. Perhefestareilla voit jakaa osaamisen intohimosi  toisten kanssa. Vertaisopettajat ovat juuri sellaisia ihmisiä kuin Sinä.

Aihe voi olla mitä tahansa: karkkitehtuuri, virkkaaminen tai Ganham Style- tanssi. Kyse on tee-se-itse-tapahtumasta, jossa asiat saattavat ja saavat mennä hieman toisin kuin alunperin oli ajateltu. Toisilta oppimisen festareita on järjestetty aiemmin Helsingin kouluissa, mutta Paulaharjun perhefestarit on ensimmäinen jonka vanhempaintoimikunta, oppilaskunta ja Nuokkari järjestävät yhdessä Oulussa.

Perhefestarilla pajoja on sekä sisällä että ulkona. On laulu- ja musapaja, frisbeegolfrata, norsupallo-ottelu, ilmapalloeläinten tekemistä, karatea ja sarjakuvaa. Mitä sinä haluaisit oppia tai opettaa. Tervetuloa toteuttamaan se yhdessä toisten kanssa Paulaharjun perhefestareilla to 16.5. klo 18-20. Katso taustoja täältä tai selaa ylävalikon linkkejä.

Jos haluat pajan vetäjäksi, ota yhteyttä: Vesa Ilola, 050 4060 412, vesa.ilola@gmail.com tai täytä oheinen lomake