Alone Chat

(Supercello) Mä menetin tai kadotin kaikki ystäväni kolmannella luokalla. En mä tiedä mitä oikein tapahtui. Löysin vain itseni verkosta pelaamasta ?enkä leikkimästä enää kavereiden kanssa. 

(LoneSatr): Heippa Supercello. Täällä sä et menetä etkä kadota ketään.

(Werewolf): LoneStar, sulla on empatia kohdillaan. Toivottavasti myös lääkitys ??

(LoneStar): Tänään Opamox, huomenna ehkä Ketipinor 

(A-typical) Maailma ei koskaan sopeutunut muhunkaan. Mun oli siis sopeuduttava maailmaan. Kirjainyhdistelmiä oli kyllä tarjolla, adhd, add, ssri …

(LoneStar) Toivottavasti yksinäisyys ei oo tekemässä musta pilalle menevää elintarviketta. Hapanta, homeista ja kokkareista. Tai ei… Mä oon kuin haalistuva valokuva. Ehkä joku hipsteri löytää sitten kuvani kuin aika on minusta jättänyt. Katsoo kotonaan surumielisiä silmiäni.

(Werewolf) Mä oon rääkyvä villieläin ? jota toiset ei oikein uskalla lähestyä kaikkine takkukarvoineen ja likaisine hampaineen ja rähmivine silmineen.

(Supercello) Ei mussa tai kavereissa mitään erityistä vikaa ollut. Mä en vain halunnut hakeutua tai ehkä mua ei vain kutsuttu toisten seuraan. Mä päädyin yhdessätekemisen eteiseen. En oo oikein sisällä enkä ulkona.

(Werewolf) Mä oon ollut aina vähän outo ja erikoinen. En pelottavalla mutta ehkä karkoittavalla tavalla. Mä nautin pimeydestä ja hiljaisuudesta. Ulkonaolosta. Niin kuin toista kaltaistaan kaipaava ihmissusi voi vain kaivata. 

(LoneStar): Auu-u, sä olet pimeen söpö. ?

(Supercello) En mä oo löytänyt oikein porukkaa jossa mut ois otettu vastaan sellaisena kuin olen. En tiennyt yläasteen alussa itsekään millainen olen. Olenko tyttö vai poika, lintu vai kala? ????

(LoneStar) Joo. Kaikki tuntuu jotenkin löytävän jostakin toisen vierellään. Mutta mä oon vaan päivästä toiseen yksin. Haluan vain halata, pyyhkiä kyyneleet. Onko se liikaa pyydetty? Mulla ei oo ees yhtään suhdejuttua selvin päin. Ja niitä paria kännisekoiluja en halua edes muistella. Oksettaa oma säälittävyys. ?

(Werewolf) Onneks LoneStar sä et oo suostunu kenenkään kynnysmatoksi. ?‍♀️

(LoneStar) Yritän olla ottamatta toisten miellyttämisen rooleja. En mä haluaisi olla mikään gootti tai emo. Mä oon helmi ?, jota ei oo vielä löydetty. 

(A-typical) Mä oon taas tosi hiljainen. Semmonen ujo töksäyttäjä,  Mun ihmissuhdekoulua on harjoittelukeskustelut kassan kanssa. Ja jos hemmottelua oikein haluan, mä käyn parturissa ?‍♂️. Tosin en mä puhu sielläkään juuri mitään. 

(Supercello) Ei mua oo syrjitty, enkä mä syrjäytynyt. Ajauduin vaan syrjään. Omasta tahdosta ja tilanteiden ajamana. ?

(LoneStar) Ei yksinäisyyttä tarvi hävetä. 

(A-typical) Vertaavat että yksinäisyys on yhtä rasittavaa kropalle kuin 15 tupakkaa päivässä. Musta on tullut siis sarjapolttaja. ????

(LoneStar) Mä oon sarjamurehtija.  Mä oon nuori ja nätti mutta näkymätön. Mutta onneksi jokaisella on oma suojelusenkeli. Mun suojelusenkeli ? pitää musta huolta, vaikka toiset ei välitä.

(Werewolf) Oppilashuollossa on vaan vuodesta toiseen tää sama aikuismantra: ”Kertokaa yksinäisyydestä opelle, (iso)vanhemmille, nuorisotyöntekijöille. Jostain löytyy varmaan just sulle sopiva porukka: pelaamisesta, koodaamisesta, käsitöistä, harrasteliikunnasta.” Ei vittu löydy. Sori. Te ootte tehneet musta kiroilijan. ?

(A-typical) Kiroileva susi ennakoi täysikuuta ??

(LoneStar) Mä luin jonkun pikku-uutisen Iltalehdestä vessassa. ”Hän söi, saunoi ja nukkui pois” ? Mulla on onneksi vanhemmat lähellä. Vaikka ne katsovat ?tätä mun kännykkächattailua alta kulmain.

Muuta tai täydennä tarinaa täällä.