Elävä joulukalenteri 2018

Puokkarin Elävä joulukalenteri 2018

Kalenterissa on jokainen joulunaluspäivä paikka, johon saapumalla pääsee mukaan osallistumaan yhteisöllisen kalenteriluukun avaamiseen. Luukun toimintapisteessä voi olla tekemistä, jouluideoita, askartelua, kuuntelemista, herkuttelua tai muuta yhteistä joulun odotusta. Kalenteriluukut on rytmitetty teemallisesti viikolle (sisällöt voivat muuttua  ja muuttuvatkin tarjonnan, kysynnän ja sään mukaan).

Tänä vuonna on esimerkiksi kolme kahden tunnin Pimeä metsä -seikkailua pe 7.12, ti 11.12 ja pe 14.12. Seikkalut alkavat klo 17 ja päättyvät klo 19. Varatkaa siis myös lämmintä päälle ja taskulamput mukaan. Uutta on myös itsenäisyyspäivän etkot ke 5.12. klo 18, jolloin tarjotaan esimerkiksi synttärikakkua.

MA Tonttupaja Hökötyksen tarina tai visa

TI Joulupuuha (askartelu, piirtely, koristelu)

KE Yllätysluukku (taide, liikunta, vierailija)

TO Hyvän teon luukku

PE Jouluherkku (Pipari, glögi,  puuro)

LA kertaluontoinen tempaus (kuten la 1.12. jolloin Hökötyspaja avaa ovensa + kuusen koristelu)

SU Vinkkaukset verkkoon tai toisaalle tapahtumiin

Tee joulukurkistuksia menoomme Facebookissa tai Instagramissa:

Elävä joulukalenteri on tarkoitettu kaiken ikäisille ja erityisesti kaikille lapsenmielisille. Luukuista aukeavat tapahtumat ovat kaikille avoimia ja ilmaisia. Luukut avataan tyypillisesti arkisin kello 18.00 ellei toisin mainita. Kesto on tyypillisesti 15-30 minuuttia. Osaan luukuista voi tutustua joustavasti useita päiviä, suurin osa on kertaluontoisia elämyksiä.  Jos kyseessä on ulkoluukku (joista ilmoitettaan erikseen) kannattaa varata säänmukainen varustus.  Tule paikalle ajoissa.

Kuva: Puokkarin elävä joulukalenteri 2016

ela%cc%88va%cc%88-joulukalenteri-2016