K-13 disco nuokkarilla

Puolivälinkankaan nuorisotalolla, Mielikintie 7,  järjestetään K13-disco yläasteikäisille to 28.8. klo 17.30- 20.00 Tilaisuuden järjestää nuorisotalon nuorten klubi. Järjestyksen valvojina toimivat nuorisotalon henkilökunta sekä alueen vanhempia.

K-13 klubidisco on loistava paikka päästä tanssimaan, kuuntelemaan musiikkia ja hengailemaan kavereiden kanssa. Paikalla ovat DJt ja tarjolla pienimuotoinen buffetti. Discoon ovat tervetulleita kaikki lähialueen yläasteikäiset. Lippu on 2 e, tulot käytettän järjestäjä nuorten omien ideoiden toteuttamiseen. Tilaisuus on päihteetön ja savuton.Tervetuloa tutustumaan alueen toisiin yläasteikäisiin.

Nuokkarilla kokeillaan miten toimii yläasteikäisten disco. Aiemmin discot ovat toimineet hyvin 1-6.-luokkalaisten kanssa. Discoon tullaan tapaamaan kavereita.

Nuokkarin nuorten tiimi  on ottanut ensi haasteekseen järjestää discon. Meidän perhe -lehti on mahdollisesti tekemässä oululaisesta limudiscosta reportaasityyppisen jutun.  Diskoiltana töissä on kolme nuoriso-ohjaajaa ja kaksi aikuista isää.

Discon suunnittelussa klubilaiset ovat mietittineet esimerkiksi seuraavia asioita.

– lisäohjelmat (limbo, tanssiesitys,

– buffet  (hankinnat, myynti)

– järjestyksen valvonta

– markkinointi ja tiedotus (FB + julisteet + Whatsupp-viraali + video)

– klubilaisten ja talkoolaisten rekrytointi

– deejiit (nuoret)

– laitevaraukset (Nuokkari)