Kakkunäyttely

Kakkunäyttely on sosiaalinen tapaamishetki kaikille kakkujen ystäville Puokkarissa.  Tuo näytille lempikakkusi sen reseptin ja tarinan kanssa. Kuka tahansa voi ottaa osaa minkä näköisellä, kokoisella ja tyylisellä kakulla ikinä haluaakaan. Erityisesti toivomme kakkuja 15-29-vuotiailta.

Mistä idea kakkuun? Se on sinulle jostaina syystä tärkeä, olet keksinyt tai tuunannut sen kotoa, kaverilta tai netistä. Kakkunäyttelyssä ei kilpailla koristelulla tai kuohkeudella. Kakkusi voi olla juuri sellainen kuin on: ensiluomus, lässähtänyt, muotopuoli tai hassu kokeilu. Idea on jakaa ajatus, tarina ja makumaailma muiden kanssa.

Kakkunäyttelyyn (ja kakkujen syömiseen) pääsevät mukaan kaikki leipurit.  Tämän  lisäksi jokainen heistä voi kutsua mukaan 4 eri ikäistä kaveria nauttimaan näyttelyn antimista. Kakut ovat aluksi osallistujien ihasteltavina 15-20 minuuttia, minkä jälkeen ne syödään yhdessä.

Puokkarin ensimmäinen kakkunäyttely on torstaina 27.7. klo  18.00-21.00 Mielikintie 7:ssä. Kuudesta asti voi tuoda kakkuja esille. Jos tuot aiemmin, ne säilyvät kylmäkaapissamme. Näyttely alkaa ”yksityistilaisuutena” nuokkarin kahvilassa klo 19 ja kaikki kiinnostuneet pääsevät kakkuilemaan klo 20.00. Tilaisuus päättyy klo 21.

Jokainen leipuri, kutsuja ja tarinoitsija saa jälkikäteen pieneksi vaivannäökseen 5-10 euron lahjakortti, jolla voi kattaa kakku- ja logistiikkakuluja. Puokkarin kakkunäyttely on sovitus Jaakko Blombergin idean pohjalta.  Ensimmäisessä kakkunäyttelyssä on tilaa maksimissan 20 kakulle tai kakun sukulaiselle sekä niiden leipureille kutsuvieraineneen.

#kuppikakku #juustokakku #suklaakakku #täytekakku #perinnekakku #piirakka

Katso myös tämä juttu virikkeeksi ;-D