Kesaseteli2020

Hei sinä 15-17-vuotias oululainen nuori.Jos olet syntynyt 1.5.2002-30.4.2005 välisenä aikana olet oikeutettu Oulun kaupungin kesätyöseteliin. Voit työskennellä 1.5.–30.9.2020 välisenä aikana 60 tuntia, josta ansaitset 360 euroa (- sivukulut 17-vuotiailta).

Puolivälinkankaan suuralueen asukasyhdistys tarjoaa 60-80 nuorelle kesätyöpaikan Puokkaritalolle, Cafe Rantsuun tai liikennepuistokahvila Holtsikkaan. Kesäsetelityöpaikkaa voit hakea vaikka heti. Otamme osan hakijoista erityiskriteereillä.

Toimi näin

Vaihe 1) Täältä löydät visuaalisen infopaketin Puokkaritalon paikoista. Tutustu.

Vaihe 2) Täytä ilmoittautumislomake, jos et ole vielä jättänyt yhteystietojasi.

Vaihe 3) Esittele itsesi sähköpostilla puokkaritalo@outlook.com. Kirjoita otsikoksi Kesätuuni2020. Kerro vapaasti miksi haluat juuri tähän kesätyöhön

Vaihe 4) Sovimme tapaamisen. Otamme vastaustesi pohjalta sinuun yhteyttä ja  haastattelemme vielä Nuokkarilla tai tuvalla.

Voit toki käydä esittäytymässä myös suoraan asukastuvalla tai Puokkaritalolla. Järjestämme yhteisen ryhmähaastattelun myöhemmin keväällä huhtikuussa. Järjestämme alkuvuodessa myös pari infoa.

Aloittaessa kesätyön toimita meille kesätyösetelisi, verokorttisi ja tilinumerosi. Muista että 17-vuotiaalta menee myös sivukululuja. Koska Puokkaritalo on auki myös iltaisin, voit tehdä tunteja myös koulun ohella toukokuun alusta syyskuun loppuun.