Lähirähinä

Lähirähinä on jalkapalloseura Herculeksen käynnistämää lähiliikuntaa, jossa jokainen saa harrastaa omalla asuinalueella pihapelien, leikkien ja lajikokeilujen kautta. Lähirähinä on mukavaa yhdessä tekemistä kaiken ikäisille, joka parantaa alueen viihtyisyyttä ja yhteisöllisyyttä.

Lähirähinälle on tyypillistä seuraavat asiat: 1) Se on osallistujalle ilmaista. 2) Se sopii lähes kaiken ikäisille. Pienille, perheille, senioreille. 3) Se tapahtuu aina lähellä, lähiössä. 4) Ei sitoutumispakkoa, ei ennakkoilmoittautumisia. 5) Pääset kokeilemaan monipuolisesti eri lajeja

Lähirähinä Puokkari on aloittanut toimintansa toisena asuinalueena Oulussa Lämsänjärven jälkeen toukokuussa 2017. Avoimia tapahtumia on kolme kertaa viikossa. Yhtenä kertana viikossa pyritään järjestämään lajikokeilu lajien erikoisseurojen vetämänä. Lähirähinän treeneihin, peleihin ja lajikokeiluihin ovat kaikki tervetulleita vauvasta vaariin ilman ennakkoilmoittautumisia. Tulet vain mukaan!

KEVÄÄN 2017 RUNKOPÄIVÄT LÄHIRÄHINÖILLE:

– Tiistaisin klo 19:00 – 20:00

– Keskiviikkoisin klo 19:00 – 20:00 –

Perjantaisin klo 17:00 – 18:00

Kokoontuminen aina Nuorisotalolla. Katso tarkempi viikoittainen ohjelma ja tietoa tapahtumista Facebook-sivuiltamme.

Voit myös liittyä ”Puokkarin Puumat” Whatsapp -rinkiin lähettämällä pyynnön Juniorille. Junior Obagbemiro (junior@jshercules.com, puh. 046-9353 899)