Metsämysteerirata pienille

Puolinvälinkankaan vesitornin vierestä lähtee omatoiminen metsämysteerirata pienille. Radan pituus on noin 200 metriä. Polkujen varrelta löytyy leikillisiä tehtäviä, keijumökkejä sekä peikonpäitä. Tulisesta taikaportista pääsee taikakävyllä eteenäpäin.

 

Tempauspäivinä radalla on myös ohjattuja pisteitä kuten temppurata, kolikon upotus, jättikokoinen huojuva torni. Kun kuljet omatoimiradalla, ota kuva ja julkaise se somessa #puokkarinen. Palkkioksi tarjoamme jätskit nuokkarilla arkisin.

Rata on suunniteltu 3-6 -vuotiaille, mutta soveltuu kaiken ikäisille. Kesän aikana alueelle suunnitellaan myös hieman isommille (7-11-vuotialle) tarkoitettu tarinallinen metsämysteeri. Rataa kehitetään ja päivitetään, joten siellä kannattaa vierailla useamminkin kesän aikana.

Oulupäivien aikana rataan tutustui viikonloppuna vesitornivierailun yhteydessä yli 300 perhettä ja yli 600 lasta. Saimme runsaasti kiitosta.

Lyhyet ohjeet omatoimiradalle:1) Suunnista virikekylttien johdattamana 2) Pidä silmät auki  3) Liikunta-aukio on kääntöpaikka. Omatoimiradalla on mm. keijumökkejä, pölkkypääpeikkoja, käpytaitopisteitä, metsäkylpylä..

Omatoimiradalla on lupaus siitä, että jos jäät kuvan somessa #puokkarinen tunnuksella, nuokkarilta voi arkisin noutaa jäätelön 14-20 välisenä aikana.