Nuokkarilla

Puolivälinkankaan nuorisotalo tarjoaa 7–17-vuotiaille lapsille ja nuorille turvallisen ja virikkeellisen vapaa-ajan toimintaympäristön. Nuorisotalon käyttäjät osallistuvat toiminnan suunnitteluun ja toteutukseen yhdessä ammattitaitoisten ohjaajien kanssa. Nuorisotalolla voi pelata, leikkiä, kokkailla ja kisailla.

Alakoululaisille tarjolla on liikuntaa, musiikkia ja askartelua ma–pe klo 11.30–16.45. Ilta-aikaan ti–to klo 17–19.30 isommille (kutoset-17-vuotiiaat) on avointa toimintaa, kokkailua ja turnauksia.

Syksyllä Nuokkarilla jatkuvat sekä ykkösten että kakkosten aamu- ja iltapäivätoimitanta klo 7-10 (ap) sekä 11-17 (ip). Maksulliset paikat on haettu etukäteen Nuorisotoimelta. Maksut sisältävät ohjauksen, materiaalit sekä välipälan. Aiemmin kerhot ovat tehneet erilaisia retkiä, puuhailleet teemakerhoissa, järejestäneet olympialaisia, leivottu, kisailtu, pelailtu, discoiltu ja puuhattu muuta mukavaa erikseen ja yhdessä avoimen toiminnan kanssa.

Oulun kiipeilyseura järjestää myös ohjattua seinäkiipeilytoimintaa. Alle 16-vuotiaalla tulee olla mielellään mukana täysikäinen valvoja. Katso Nuokkarin tarkat aukioloajat ja ajankohtaisjutut FB-sivuilta.