Pelaa itsellesi kesätyöpaikka

tuunaa kesätyösi

Tuunaa itsellesi mieluinen kesätyöpaikka Puokkarille

Puolivälinkankaan suuralueen asukasyhdistys tarjoaa 10-20 nuorelle kesätyöpaikan. Kesäsetelityöpaikkaa voit hakea vaikka heti. Yli 18-vuotiaiden opiskelijoiden kesätyöpaikoista keskustelemme vielä kaupungin kanssa.

Kesäsetelityöpaikkoja on alustavasti seuraavasti:

8-12 paikkaa kesäkahvila Rantsun (Tuiran uimarannalla) kahvila-apulaisena. Paikat tulevat hakuun myös pörssiin sekä asukastuvan sivuille.

4-6 paikkaa Lähiöinnostajana Puokkarin alueella. Tehtävä räätälöidään vahvuuksiesi ja kiinnostuksesi mukkaan. Lähiöinnostajana voit olla esimerkiksi suunnittelmassa ja tuottamassa kesäski lasten/senioreiden (satu)seikkailua. Seikkailussa hyödynnetään niin fyysisiä rakennuksia (koulu, kirjasto, nuokkari) kuin lähiympäristöä: ranta, puistot, leikkikentät

1-3 nuorten yli 18-vuotiaan oululaisen opiskelijan kesätyöpaikkaa (neuvottelut auki vielä nuorisotoimen kanssa)

 

Toimi näin

Vaihe 1) Täytä ilmoittautumislomake. Keksi avoimiin peliruutuihin tehtäviä niin parannat huomattavasti mahdollisuuksia voittaa lahjakortin.  Löydät visuaalisia virikkeitä peliruutuihin Innostajat työelämään aineistosta.

Vaihe 2) Esittele itsesi sähköpostilla puokkaritalo@outlook.com. Kirjoita otsikoksi Kesätuuni. Kerro vapaasti miksi haluat juuri tähän kesätyöhön

Vaihe 3) Sovimme tapaamisen.  Otamme vastaustesi pohjalta sinuun yhteyttä ja  haastattelemme vielä Nuokkarilla tai tuvalla.

 

Mitä saat

-Tienaat Tutustu työelämään ja tienaa- ohjelman mukaisesti 335 €.

-Kirjallinen työsopimus.

-Työtodistus

 

Muista myös nämä

Toimita meille kesätyösetelisi, verokorttisi ja tilinumerosi ajoissa niin saat palkkasikin ajoissa.

Koska työnantajalle tulevat sivukulut kasvavat iän myötä, 17-vuotiaan on hankalampi setelityöllistyä järjestöön kuin 15- ja 16-vuotiaan. 17-vuotiaan sivukulut kun ovat lähes 70 euroa.