Perhekuperkeikka

Perhekuperkeikka tarjoaa lapsille vapaata peuhuaikaa. Perhekuperkeikan tarkoituksena on innostaa 1-3-luokkalaisten perheet puuhaamaan yhdessä. Vanhemmat voivat vaihtaa kuulumisia lasten temmellyksen ohessa. Toimintamalli on parastettu Ouluhallin Kuperkeikasta. Sali oli jaettu kahteen osaan. Toinen on temppuilua varten ja toinen pelialue.  Käytössä on koulun liikuntatarvikkeet ja mm. Kin Ball.

Saatuamme Samin lisäresurssiksi Perhekuperkeikka voi pyöriä joka torstai koulun salissa klo 17.30-19.00. Vanhempaintoimikunta tarjoaa  osallistujille ilmaiset pillimehut. Ei pääsymaksua. Huomaa että syyslomaviikolla 43 eli to 23.10. ei valitettavasti ole perhekuperkeikkaa.

Toimintaohjeet. Kengät jätetään käytävälle ja salissa ollaan joko sukkasillan tai varpaisillaan. 1-3-luokkalaiset oppilaat voivat toki tulla vaikka kaikkien vanhemmat eivät pääsisikään.

Paulaharjun ensimmäinen Perhekuperkeikka järjestettiinkoulun liikuntasalissa to 10.10.2013.  Se tarjoasi lapsille vapaata liikuntapeuhua vanhempiensa valvonnassa . Paikalla oli toistakymmentä lasta ja kymmenkunta vanhempaa. Isiäkin oli mukana kiitettävästi.

perhekuperkeikka

Perhekuperkeikassa  pelattiin erilaisilla palloilla tai pompittiin pienimuotoisessa temppuradassa. Illan ehdoton suosikki oli Zorb ihmispallo, joka saatiin vuokralle Setlementiltä.  Innostuneen palautteen pohjalta, tavoitteena on jatkossa varata torstaina liikuntasali perheiden käyttöön kuperkeikka-periaatteella.