Takapihan tivoli

Perhe tai porukka voi tilata nyt takapihan tivolin ilmaiseksi takapihalle, puistoon, leikkikentälle tai hiekkalaatikolle. Voitte saada pelkät varusteet tai sitten kesätirehtöörin mukaan.

Takapihan tivoli -konseptiin kuuluu pieni sirkusteltta ja sirkusvälineistöä. Mukaan voi kuulua myös tirehtööri joka kertoo mitä kaikkea jännää voi tehdä. Kesän aikana kokeilemme varmaan myös kesäklovnia, -taikuria ja -taitelijaa.

Takapihan tivoli konseptin takana on sanataitelija Timo Harju, joka kehitti sen hiekkalaatikolla kun hänen omat lapsensa olivat pieniä. Harju pohdiskeli että kun lasten kanssa oli haasteellista lähteä esimerkiksi sirkukseen tai tivollin, entäpä jos asiat tulisivatkin lasten luo. Konseptoija Harju saattaa tehdä kesän aikana yllätysvierailun takapihan tivoliin esimerkiksi runomuotokuvailijana.

Jos tilaisuus on on vähän isompi ja käytettävissä on sähköä, voimme tuoda myös pienille lapsille sovelutavan pomppulinnan. Takapihan tivoli on osa #lähiöinnostajat konseptia ja hanketta, jota rahoittaa STEA. Takapihan tivolia voi tiedustella vesa.ilola(at)gmail.com.

 

Takapihan tivolin lanseeraus tapahtui 7.7.2018 Titta på Tuira tapahtumassa. Tivoli kiersi sekä torilla että uimarannalla. Rannalla tivolin avustajina olivat myös kuusi AIESEC-vierasta, jotka ilahduttavat lapsia ja perheitä kesällä viikottain myös Puokkaritalolla keskiviikkoisin klo 18.30 alkaen.