Tilat asukastuvalle?

Puolivälinkankaan suuralueen asukasyhdistyksen toimialueena on Puolivälinkangas, Välivainio, Isko, Pyykösjärvi ja Takalaanila. Asukasyhdistys vastaaPuolivälinkankaan asukastuvan toiminnasta. Asukastupa on toiminut Metsolan kartanoon yhteistyössä suunnitelluissa tiloissa vuoden 2012.

Kaupunki on irtisanonut kartanon tilat vuoden 2012 lopussa ja uusia tiloja etsitään parhaillaan. Asukkaat eivät löytäneet  kartanon tiloja kuluneena vuonna. Tuvalla ei ole voitu järjestää lounaspalvelua, koska  seinän takana toimii yrittäjävetoinen ravintola. Tuvan kahvilatoimintakin kutistui samasta syystä. Edellisissä tiloissa  nämä palvelut olivat tärkeitä vetonauloja.

Tuvan tilat on alueen asukkaiden ja yhdistysten mahdollistaja kokoontumisille, harjoitteluille ja esiintymisille. Yhteistyöryhmä valitsi vuodelle 2013 puheenjohtajakseen  Anitta Hassin Välivainiolta ja varapuheenjohtajaksi Veikko Kettusen Puolivälinkankaalta.

Puolivälinkankaan suuralueen asukasyhdistys kaipaa uusia toimijoita ja sisältöideoita. Täältä löydä aiemmat kokousmuistiot.

Vuoden 2013 aikana asukastupa siirtyy Kestävän kehityksen keskuksen uusiin tiloihin. Sitä ei tiedetä onko siirtyminen pysyvää vai välikaikaista.