Kaiken ikäiset kaverit ja apurit haussa

Kaipaamme kaikenikäisiä vapaaehtoisia kaveriksi ulkoilemaan, keskustelemaan ja kahvittelenaan. Kahdestaan tai koko perheen kanssa.

Ohessa on erilaisia lyhyempiä ja pidempiä keikkoja, jossa voit toimia lyhyen hetken tai luoda pitkäaikaisen kaverisuhteen. Jos mikään kiinnostaa, ilmoittaudu vapaaehtoiseksi tai tule paikan päälle tutustumaan. Piipahda siis itse katsomassa kaveripaikkasi Mielikintie 7:ssä. Voit myös soittaa (arkisin klo 15-20)  044 3457900 tai kysellä lisää sähköpostilla puokkaritalo@outlook.com

Kaveriperhe tutustuu esimerkiksi toisten kulttuureihin, opetelee suomen kieltä  tai laittaa ruokaa yhdessä.

Höntsääjät ovat vapaaehtoisia, jotka tukevat ja kannustavat omatoimisessa liikkumisessa tai liikunnan harrastamisessa. He vetävät pientä porukkaan ulkoiluun, uimaan, pelailemaan tai liikuntaleikkimään.

Kulttuurikaveri voi käydä esimerkiksi taidenäyttelyissä, museoissa, teatterissa, kirjastossa, konserteissa tai vaikka elokuvissa. Tutustu Kaiku-korttiin.

Ryhmänohjaaja tsemppaa  erilaisia ryhmiä, järjestää  toiminnallisia hetkiä, auttaa järjestelyissä tai olla juttukaverina.

Jeesaaja voi avustaa pienissä arjen askareissa, kuten verhojen ripustamisessa, lampun vaihtamisessa, kauppakassien kantamisessa

Vertaiskaveri  neuvoo, auttaa ja ohjaa virasto- ja nettipalveluiden käytössä.

Lähikuski vie sinut ulos neljän seinän sisältä näkemään lähialueen tienoita? Lähikuskin lisäät esimerkiksi ujon tai ikäihmisten hyvinvointia tarjoamalla autollasi lähiretken.

Talkooapuri on mukana järjestämässä erilaisia juhlia, retkiä ja tapahtumia. Apuri auttamaan suunnittelussa, järjestelyissä, tiedottamisessa tai esiintymisessä.

Ikä ei siis ole este. Voit erikoistua tehtävissäsi esimerkiksi lukumummiksi tai puuhavaariksi. Täytät kriteerit jos olet

– yli 16 vuotta
– teet mielelläsi jotain käsilläsi, jaloillasi tai päälläsi
– leivot mielelläsi ja osaat  pitää paikat järjestyksessä
– lasten, nuorten ja perheiden tulemiset ja menemiset saavat sinut hymyilemään eikä hermostumaan