Työkokeilu

Puokkaritalo (Mielikintie 7) etsii kahta työkokeilijaa. Toinen on innostunut liikunnasta. Toinen ilmaisusta, taiteesta tai kädentöistä. Sopii erityisesti Sinulle joka harkitset opiskelua esimerkiksi vapaa-ajan ohjaajana, sosionomina tai taiteellisilta aloilta.
Työkokeilu kestää 2-3 kuukatta, jonka aikana sinulle selviää kiinnostaako ala sinua. Saat normaalit työttömyysetuudet + 9e/pv. Lisäksi järjestämme sinulle lisäkoulutusta ja tarjoamme ainutlaatuisia elämyksiä. Työaika olisi 4-6 tuntia aikavälillä 14-20 Puokkaritalolla (Mielikintie 7)
 
Tule tutustumaan tiloihin, nuoriin ja ohjaajiin. Et kadu. Voit aloittaa heti tai viimeistään 1.10.2018. Jatkuvuutta varten olemme hakeneet STEA-lta Paikka auki II -rahoitusta
 
UKK (usein kysytyt kysymykset)
Miten toimia? Ota yhteyttä vesa.ilola(at)gmail.com ja sovit tapaaminen Puokkarin nuokkarille (Miellikintie 7)
Edellytykset: Pärjäät nuorten kanssa (erityisesti yläasteikäiset), kestät pientä kuittailua ja älämölöä
Pitääkö olla työtön? Kyllä. Työkokeilu on työvoimapoliittinen työkalu, niille jotka ovat statuksella työtön.
Onko tämä vastikkeetonta orjatyötä? Ei ole. Autamme ihmisiä löytämään alansa ja työvireensä. Voit keskustella halutessasi meillä aiemmin olleiden kanssa
Voitteko taata palkallista työtä jatkoksi? Emme voi. Mikäli saamme järjestöystävällisen palkkatukipäätöksen (=tarkoittaa että tuki kattaa lähes kulut) voimme harkita palkkausta. Parhaimmillaan tätä tukea saa 12 kuukaudeksi.
Onko iällä väliä? Eipä juuri. Asenne ratkaisee. Yli 18-vuotta pitänee olla.
Olen osatyökykyinen tai epävarma jaksamisesta, vaikuttaako? Ei vaikuta, jos muuten istut porukkaan ja asenne on kohdillaan. Yksi reitti tutustua omiin vahvuuksiin on kuntouttava työtoiminta.
Miten Puokkaritalo eroaa muista nuokkareista? Puokkaritalo on entinen Puolivälinkankaan nuorisotalo, jossa toimii nyt kolme Paulaharjun koulun luokkaa, itsenäinen IP-toiminta (OTP) sekä avoin toiminta lapsille ja nuorille. Puokkaritalon arkea pyörittää  Puolivälikankaan suuralueen asukasyhdistys.
Kokeilemme paljon uutta. Katso lisää toiminnastamme Facebook tai Instagram