Välivainio juhlii

Välivainion omakotiyhdistys juhlii 60-vuotistaivaltaan ilmaisten kakkukahvien ja ohjelman merkeissä lauantaina 16.8.2014 klo 12–15.

Vuoden Artturi sekä Välivainio-historiikki
Tilaisuudessa valitaan vuoden Artturi ja julkaistaan talkootyötä tehty Välivainion historiikki.Puheenjohtaja Jarmo Kiuru kertoo julkaistavasta historiikista, jonka promoottorina hän on toiminut. Välivainio on todella vanhaa asuinaluetta ja alkuperäisiä asumuksia löytyy vieläkin. Monet kuuluisuudet ovat Välivainiolta maailmalle lähteneet, ja kunniaakin niittäneet.

Tapahtumassa toteutetaan myös lähiökävelytapahtuma, jonka idea on lähtöisin Janes Walk -konseptista. Ideana on että ryhmä halukkaita ihmisiä tekee kävelyn,joka kestää enintään tunnin. Pysäkkejä kävelymatkan varrella on muutamia. Kävely on kaikille avoin, ilmainen ja vapaaehtoinen. Osallistujat päättävät itse mikä on kiinnostavaa ja oleellista. Välivainiolla tapahtuvan kävelyn idean nikkarina on toiminut Puolivälinkankaan asukasyhdistyksen hallituksen varapuheenjohtaja Vesa Ilola. Ohjelmaa on vauvasta vaariin asti.

Hauskaa ohjelmaa kaikenikäisille
Musiikkia taituroivat Pohjolan Akat, haitaristi Kaisa Ristiluoma sekä mandoliiniorkesteri.Ilmapallomies hauskuttaa lapsia luoden ilmapalloista jokaisen lapsen käteen sopivan kotiin viemisen. Tapahtuma järjestetään yhdessä Puolivälinkankaan suuralueen asukasyhdistyksen kanssa. Tapahtuma tukee näin ollen myös alueellista yhteistyötä mitä parhaiten.

Toivotamme teidät tervetulleiksi juhlimaan kanssamme aikamies iän saavuttanutta yhdistystämme

Yhteystiedot:
Välivainion omakotiyhdistyksen puheenjohtaja Jarmo Kiuru puh: 040-5033017. Sähköposti:jarmo.kiuru@oikeusasematieto.fi

Puolivälinkankaan suuralueen asukasyhdistyksen varapuheenjohtaja Vesa Ilola. puh:050-4060412. Sähköposti: vesa.ilola@gmai.com tai http://twitter.com/vesailola

Elina Haataja-Ilmola: Puolivälinkankaan omakotiyhdistyksen rahastonhoitaja ja Puolivälinkankaan suuralueen asukasyhdistyksen hallituksen puheenjohtaja.  Puh:040-5316003 sähköposti: elinahai@hotmail.com

Kuvittaja: Marit Björnegran

pihajuhlat_maribjörnegran